Dag 15: 0,4kg eraf en verderrrr

Geplaatst door

Vanochtend stond ik op de weegschaal met lood in de schoenen (als ik die zou aanhebben) loop ik ernaartoe.. ik zet de weegschaal aan en ga erop staan. Ik weet best nog wel wat er zaterdag gebeurd is en ben stiekem ernstig bezorgd over de uitslag op de weegschaal.

En toch… en toch ben ik afgevallen. 0,4kg en ik ben er erg gelukkig mee. Het kan ook maar beter 400gr zijn, dan helemaal niks of juist kilo’s per week. Dan weet je namelijk pas echt dat er iets mis moet zijn. Niemand valt namelijk op een gezonde manier kilo’s per week af na de eerste weken.

Mijn plan is dan ook om geleidelijk af te vallen, bewust te bewegen en mijn voedingspatroon aan te passen. Sowieso is het door mijn fysiotherapeut aangeraden voldoende en regelmatig te blijven bewegen. In feite is het bij voldoende lichaamsbeweging wat minder erg wanneer je toegeeft aan een zwak momentje.

Ik probeer elke week minimaal 1x een gerecht te koken volgens een vooruitgezet recept. De rest van de week is het soms zo een gehaast dat uitgebreid of op recept koken niet te doen is. Dan wordt het een normale aardappelen, groente en vlees gerecht.

Vandaag schaft de pot Aardappelen, broccoli en een kipburger en het enige waar ik naar uitkijk is het laatste in dat rijtje. Weetje : Een kipburger bevat 250Kcal wat 60Kcal meer dan een evengrote hamburger van 100gram (bron: Jumbo.nl).

Het was vandaag niet zo’n spannende dag, dus dit keer laat ik het hierbij.

Mijn #strijdtegendekilos gaat onverminderd door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *