Dag 9 Chocotuesday

Geplaatst door

Vandaag een dag als alle andere, helemaal gelukkig met de aangeschafte en geïnstalleerde rolluiken staan we op. Het ontbijt smaakt goed en we praten als gezin wat bij. Onze zoon vertelt dat hij in groep drie nu opdrachten moet doen met lezen en schrijven. Als een trotse vader zit ik aan tafel, glunderend en trots want wat wordt hij ineens groot.

Ik ga naar mijn werk en onderweg daarnaartoe eet ik een tussendoortje op !oops! Dat was even niet de bedoeling, het ergste is misschien wel dat ik het pas bij Cracker nummer 3 door had. Aangekomen op het werk blijkt dat er een ontspannen sfeer hangt. En juist die momenten lenen zich uitstekend voor eeen chocolademomentje, zeker wanneer mijn collega’s dat ook vinden en vandaag volop voor de chocolademelk kiezen. Bij mij moet er echter nog heel wat af qua kilo’s en de koekjes zitten me nog steeds dwars.

In plaats daarvan kies ik ervoor om in mijn 30 minuten pauze een stukje te wandelen samen met een collega, even het kantoor uit, bijkletsen en weer terug.

De dag vliegt om en voor ik het weet zit ik aan het avondeten en breng ik de kids naar bed. Mijn zoontje mag nu zelf een stukje voorlezen uit een door hem gekozen boek. Dit zijn de roze momenten uit de tijd dat je kinderen hebt. Dit zijn de momenten die ertoe doen, samen op bed proberen zinnetjes te lezen en te helpen waar hij de hulp vraagt.

Een geslaagde dag, na een bord met aardappeltjes, broccoli en een stukje kip en dag 3 van de Sworkit workout challenge in beginnermodus sluit ik de dag tevreden af!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *