Over mij

Hoi, ik ben Daantje, geboren in Rotterdam, maar sinds 2015 woon ik in de provincie Zeeland. Ik ben vader van 2 kinderen en de man van een fantastische vrouw.

Dit Blog is tot stand gekomen doordat ik toe was aan iets nieuws, iets dat niet alleen mij, maar ook anderen helpt. In deze tijden van vereenzaming en individualisatie vind ik het belangrijk dat we proberen te blijven verbinden.

Op 26 augustus 2019 ben ik gestart met mijn eigen 1000dagen challenge. In 1000 dagen naar een groen BMI cijfer. Concreet houdt dit in dat ik c.a. 35 kg zal moeten afvallen in die 1000 dagen. Ik heb zelf de wil, zin en drive om deze uitdaging te volbrengen. Het doel is een langer en gezonder leven. Een van de voornemens is regelmatig blogs te posten met de voortgang. De voortgang in de #strijdtegendekilos .

Mijn hobbies zijn Fotografie en Wandelen, waarbij ik Bloggen zeer recent als 3e hobby heb toegevoegd.

Op alle Blogposts is van toepassing dat de inhoud gebruikt mag worden als repost, retweet als kopie of aangepaste teksten. Echter wel uitsluitend met het in stand houden van de context. Waarom? Omdat ik niet geloof in copyright.

Ik ben benieuwd wat je van mijn posts vind.